Als het aantal van uw doeltaal niet de 5 bereikt, kunt u meer toevoegen door:

Klik op de knop Taal toevoegen
Kies de gewenste taal
Schakel het selectievakje Taal publiceren na vertaling in / uit
Klik op de knop Volgende .

Schakel de gewenste elementen in / uit en klik vervolgens op de knop Vertalen

OPMERKING: standaard zijn alle items niet geselecteerd, dus u moet items / pagina's kiezen en selecteren die u in uw winkel wilt vertalen.

Houd er rekening mee dat:

5 is een beperking voor de normale betaalde abonnementen van Shopify.
Als u Shopify Plus-handelaar bent, kunt u uw winkel in 20 talen vertalen. Meer details vind je hier .

Als u in dit geval de limiet van 5 doeltaal heeft bereikt, maar uw behoefte is hoger, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam.

Ik hoop dat dit je veel helpt.

Mocht je meer ondersteuning nodig hebben, nee