Transcy helpt u bij het instellen van meer doeltalen naast uw standaard winkeltaal, samen met enkele opties om uw klanten te helpen een eerste indrukwekkende benadering te hebben wanneer ze uw winkel bezoeken.

Alle talen

Naast de standaardtaal van uw winkel, kunt u maximaal 5 extra doeltalen voor vertaling instellen.

NOTITIE:

5 is een beperking voor de normale betaalde abonnementen van Shopify.
Als u Shopify Plus-handelaar bent, kunt u uw winkel in 20 talen vertalen. Meer details vind je hier . Als u in dit geval meer dan 5 doeltalen nodig heeft, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam.

Bekijk een voorbeeld van een taal

U kunt klikken op het pictogram ... > klik op Weergeven om een ​​voorbeeld van uw winkel te zien in de standaardtaal of een andere doeltaal die u heeft toegevoegd.

Voeg een nieuwe taal toe

Als het aantal van uw doeltaal niet de 5 bereikt, kunt u een nieuwe toevoegen door:

Klik op de knop Taal toevoegen
Kies de gewenste taal
Schakel het selectievakje Taal publiceren na vertaling in / uit
Klik op de knop Volgende .

Schakel de gewenste elementen in / uit en klik vervolgens op de knop Vertalen

OPMERKING: standaard zijn alle items niet geselecteerd, dus u moet items / pagina's kiezen en selecteren die u in uw winkel wilt vertalen.

Taal publiceren / ongedaan maken

Klik gewoon op Publiceren of Unpublish knop op doeltaal u gewenste actie dienovereenkomstig te nemen.
Merk op dat het ongedaan maken van de publicatie de beperking van de doeltaal niet vermindert.

Verwijder taal

U kunt klikken op het pictogram ... <klik op Verwijderen om de doeltaal te verwijderen.

Taaldetectie van bezoekers

Afhankelijk van een van de onderstaande voorwaarden die u moet kiezen, kan de klant een specifieke taal aan zijn / haar kant zien.

Standaardtaal opslaan: de bezoeker ziet de winkel onder de standaardtaal van de winkel.

Schakel de taaldetectieknop van de bezoeker in om andere gedetecteerde taalopties te zien. Als de gedetecteerde taal niet een van uw doeltalen is, wordt uw winkel in de standaardtaal van de winkel weergegeven.

Browsertaal van bezoeker : de Transcy-app detecteert automatisch de browsertaal van de bezoeker om een ​​responsieve taalwisselaar weer te geven.
Land van bezoeker : de Transcy-app detecteert automatisch de locaties van bezoekers op basis van zijn / haar land om een ​​responsieve taalwisselaar weer te geven.

Opmerking : we hebben hier een artikel over hoe u deze functie het beste kunt gebruiken .

Ik hoop dat je deze functie leuk vindt 😁

Mocht je meer ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via live chat in-app of stuur een e-mail naar support@fireapps.io