Je hebt het coderingswoord zoals <p> <transcy> het woord <p> <transcy> nadat je het in een andere taal hebt vertaald. Blijf kalm en volg onze oplossing,

OPMERKING

Gelieve niet op de knop "Vertalen" te drukken om het opnieuw te vertalen. Zo telt onze app continu uw woord.

Tijdelijke oplossing

Ga alsjeblieft naar Switcher => Schakel Language Switcher uit en neem dan gerust contact met ons op via live chat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io .

Ondertussen controleert ons Dev-team het om een ​​oplossing te vinden.