Dit artikel is ook beschikbaar in:
Ga naar Vertaalwinkel > Winkelpagina's > kies pagina met onvertaalde inhoud> klik op de knop Vertalen



Kies het element dat nodig is om te vertalen> Pagina vertalen



Wacht even tot de voortgang volledig is voltooid.

Ik hoop dat dit je helpt.

Meer referenties over Transcy vindt u hier.

Mocht u meer ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via live chat in-app of stuur een e-mail naar support@fireapps.io

Notitie
De inhoud van dit artikel is oorspronkelijk in het Engels geschreven en automatisch in het Nederlands vertaald. Raadpleeg de Engelse versie als er problemen zijn met het begrijpen.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !