Er zijn twee soorten afbeeldingen, afhankelijk van de structuur, dus volg deze stappen om de afbeeldings-URL correct te krijgen.

1e type (normale afbeelding):

Klik gewoon met de rechtermuisknop op de afbeelding / afbeelding en klik vervolgens op Afbeeldingsadres kopiëren in de rechterkolom.

2e type (je moet het element van de afbeelding inspecteren om de URL te krijgen):

Elke websitebrowser doet dit iets anders, maar de logica is altijd hetzelfde. Klik met de rechtermuisknop > Inspecteren

OF

Druk op F12 ( Ctrl, Shift_ en I ) om toegang te krijgen tot de ontwikkelaarstools.

Klik vervolgens op Netwerk

Herlaad de pagina en het zal je alle elementen zoals deze laten zien. Controleer en zorg ervoor dat de "Img" -sectie zichtbaar is op uw bureaublad.

Zoek uw afbeelding / foto> klik met de rechtermuisknop op URL> Kopiëren> Linkadres kopiëren> plak de link in het tabblad in Media om de afbeeldingslink te vervangen> Opslaan. Klik hier

voor meer informatie over mediavertaling

Ik hoop dat dit je helpt