Er zijn 2 manieren om uw doeltalen in Transcy te vertalen

Nadat u de doeltaal hebt toegevoegd aan de taalinstellingen of wanneer u klaar bent met het instellen van Transcy, om te beginnen met vertalen, zal er een pop-up verschijnen om te tonen dat alle items in de winkel moeten worden geselecteerd om te vertalen, waaronder:
Productpagina's
Collectie pagina's
Artikelpagina's
Blogpagina's
Andere pagina's (de overige pagina's van uw winkel zijn hier te vinden)
Thema opslaan
Menu (hoofdmenu, voettekstmenu en andere menu's van uw winkel.)
Payment Gateway-pagina
Winkelbeleid pagina

Overweeg al deze opties zorgvuldig en selecteer items die u eerst wilt vertalen, zoals uw favoriete pagina's of items met een hogere prioriteit in de winkel VOORDAT u op de knop "Pagina vertalen" klikt.

Voorbeeld : net als de bovenstaande afbeelding vertaalt het alle productpagina's, alle verzamelpagina's, blogpagina, menu en winkelthema.

Standaard zijn alle elementen / items al niet geselecteerd, dus u moet al deze items zorgvuldig controleren en vervolgens ALLEEN de gewenste items selecteren waarvan u de vertaling in de winkel prioriteit wilt geven.
We vertalen alle inhoud binnen een geselecteerd item.
Dus door te selecteren welke items / pagina's u echt in de winkel wilt vertalen, voldoet het aan uw juiste doel of verwachting, helpt het u ook om het aantal beschikbare woorden in uw plan te besparen en kunt u de vertaling effectief gebruiken.

Als je alle items / pagina's in de winkel wilt vertalen, selecteer dan gerust alle items en klik op de knop "Vertalen" .

Als u alle items selecteert en op "Vertalen" klikt , zal de app onmiddellijk actie ondernemen en ALLE items (elementen / pagina's) in de winkel vertalen. Als gevolg hiervan vertaalt de app alle items en telt de beschikbare woorden .
We gebruiken ook een derde partij om het woord te vertalen, dus het betekent dat uw vertaalde woorden op deze items al volledig op hun systeem zijn berekend op basis van het aantal vertaalde woorden. Deze vertaalde woorden worden eenvoudig historisch geteld.
Dus hoe meer elementen / pagina's / items worden vertaald, hoe meer uw beschikbare woorden worden afgetrokken.

Het resultaat van uw vertaling in de winkel hangt af van het aantal winkelwoord en het aantal beschikbare woorden dat nog over is. Als je Beschikbare woorden 0 is maar nog enkele elementen in de winkel nog niet vertaald zijn, raden we je aan om meer woorden te kopen OF te upgraden naar een hoger plan om door te gaan met vertalen.

Opmerking:
als al uw items / pagina's al eerder zijn vertaald, maar u alle items selecteert om opnieuw te vertalen, worden al die items / pagina's overschreven / vertaald en worden ze normaal nog steeds op uw beschikbare woorden geteld.

Het is dus aan uw keuze. Schat gewoon zorgvuldig het aantal woorden in de winkel en overweeg om de gewenste items te selecteren die redelijkerwijs moeten worden vertaald.

Bovendien kunt u niet-geselecteerde items later in de winkel op deze manier vertalen:
Ga naar Translate Store > Store Items > kies je item / element / pagina die je verder wilt vertalen> Vertalen

Kies direct een specifiek winkelitem / pagina dat vertaald wil worden

Voorbeeld:

winkel vertalen > Winkelitems > Productpagina's > ALLE productpagina's vertalen OF kies enkele specifieke productpagina's die u wilt vertalen> Selecteer het element en de taal om te vertalen op de productpagina> controleer de inhoud> klik op de knop "Pagina vertalen"