Zoals gewoonlijk verdwijnt de Switcher nadat u de app hebt verwijderd en verandert er niets aan uw site.

Soms blijven er om de een of andere reden enkele regels code over op uw site. Maar maak je geen zorgen.

Ga naar Shopify-beheerder> Online winkel> Thema> Code bewerken en volg de onderstaande stappen om alle overgebleven code zelf te verwijderen:

Zoek naar bestandsfragment: fa_translate_core, verwijder dit bestand als u dit hebt
Verwijder {% include 'fa_translate_core'%} uit het theme.liquid-bestand

Dat is alles.

Of neem gerust contact met ons op via live chat, of stuur een e-mail naar support@fireapps.io voor verdere ondersteuning.