Als u producten internationaal verkoopt, raden we u het volgende aan:

Stel Engels in als de standaardtaal van uw winkel en andere lokale talen als Doel, omdat Engels door de meeste gebruikers kan worden begrepen.
Ga naar Vertaling > Taalinstellingen > Taaldetectie van bezoeker > Detectie van taal van bezoeker inschakelen en kies Land van bezoeker , omdat niet 100% van de gebruikers de lokale taal in hun browser zal gebruiken.

U wilt bijvoorbeeld Portugees automatisch instellen voor bezoekers uit Brazilië en Engels voor andere bezoekers. Zorg ervoor dat Portugees (Brazilië) in de lijst met doeltalen staat en kies de optie Land van bezoeker .

Als u denkt dat uw gebruikers slechts uit één land komen, kunt u de lokale taal instellen als standaardtaal voor Store en Standaardtaal opslaan kiezen in het gedeelte Taalinstellingen .