We luisteren altijd en begrijpen de vraag en verwachting van alle klanten altijd. Nu zijn we zo blij u te kunnen meedelen dat we de Premium-functietest GRATIS 7 DAGEN hebben uitgebracht voor alle gebruikers met een gratis abonnement of een startersplan.

Dus je zou kunnen gratis tot 3 krachtige functies ervaren voelen omvat Auto Translate , Translate 3rd Party Elements , Media Vertalen FREE in 7 dagen.

U kunt klikken op de knop Nu gratis proberen in het linkerdeelvenster in Dashboard OF de knop "Nu gratis proberen" in elke specifieke Premium-functie die u wilt proberen om een ​​proefperiode van 7 dagen uit te proberen.

Daarna kunt u onze Premium-functie binnen 7 dagen gratis testen .

Nadat u deze proefperiode met succes hebt geactiveerd, ziet u dat dit bericht aangeeft dat uw proefperiode over X dagen zal eindigen, waarbij X uw huidige beschikbare proefdagen zijn.

De foto hieronder voor een voorbeeld:

Nadat uw proefperiode van 7 GRATIS dagen voor Premium-functie is afgelopen , verschijnt deze pop-up om u te waarschuwen dat de proefperiode is beëindigd. U kunt dus overwegen om te upgraden naar hogere abonnementen om Premium-functies te blijven gebruiken door op Nu upgraden te klikken als u dat wilt. Of klik op Misschien later om het dan te overwegen.

OPMERKING :

Als je nog steeds binnen de Premium Function-proefdagen zit , kun je upgraden naar hogere abonnementen om de app te blijven gebruiken, maar als je eenmaal je abonnement hebt geüpgraded, betekent dit dat je Premium-functie-proefperiode ook eindigt . U kunt deze proefversie niet meer opnieuw activeren.

Na afloop van uw proefperiode werken alle functies niet meer en kunt u deze Premium- functies niet gebruiken . U kunt echter upgraden naar een hoger plan waarbij deze functies beschikbaar zijn om ze te blijven gebruiken en uiteraard worden alle eerdere instellingen die u tijdens de proefperiode instelde nog steeds opgeslagen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u de laatste aanpassing of instelling kwijtraakt.

U kunt ook een kijkje nemen in dit artikel voor meer informatie over ons tariefplan.

Individuele gebruiker in staat is om dit te gebruiken gratis 7-dagen trial voor Premium-functie voor slechts één keer . Als de proefperiode eenmaal actief is, kunt u deze niet opnieuw activeren, zelfs niet als u de app hebt geüpgraded of verwijderd en vervolgens de app opnieuw hebt geïnstalleerd.

Houd er rekening mee dat de proefversie van de Premium-functie GEEN invloed heeft op uw beschikbare woorden. Dus als je beschikbare woorden opraken, kies dan Koop meer woord OF upgrade naar een hoger plan om meer woorden vertaald te krijgen.

Ik hoop dat je geniet van onze app!