Soms geef je er de voorkeur aan om de Switcher naar een geschikte plaats te slepen en te verplaatsen dan 4 posities die beschikbaar zijn in de Weergave-instellingen , zoals Boven, Onder, Links, Rechts.

Excuses voor dit ongemak.

Op dit moment hebben we deze functie niet, maar we worden opgemerkt en proberen te onderzoeken of deze functie in de nabije update kan worden opgenomen. Blijf ons volgen, alsjeblieft.

Mocht u meer ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via live chat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io\