In deze nieuwe update hebben we een nieuwe optie Meer woorden kopen uitgebracht die van toepassing is op alle plannen en op elk gewenst moment . Dus voor nu kunt u eenvoudig elk favoriet pakket kiezen met een gewenste prijs en een geschikt woordnummer en het is helemaal aan uw behoeften.

In het scherm linksonder kunt u zien hoeveel woorden er nog beschikbaar zijn in uw plan en kunt u overwegen of u redelijkerwijs meer woorden moet kiezen en kopen.

Klik op Meer woorden kopen , u ziet een schuiflijst zoals de onderstaande afbeelding die u de prijzen toont die overeenkomen met het aantal vertaalde woorden dat u meer wilt hebben.

Kies eenvoudig uw favoriete pakket en klik vervolgens op Betaling uitvoeren en u wordt doorgestuurd naar de Shopify-pagina om de eenmalige betalingskosten te bevestigen en goed te keuren .

OPMERKING : dit is een eenmalige betaling en wordt apart in rekening gebracht met de maandelijkse app-kosten.

Raadpleeg deze link voor meer informatie over de eenmalige app-kosten in Shopify.

Ik hoop dat dit een geweldige oplossing is voor uw behoefte.

Wat is nieuw?

Premium functie GRATIS 7 dagen op proef