We ondersteunen het exporteren van vertalingen naar CSV of andere bestanden nog niet in deze eerste versie 1.0, maar we zijn ons er echt van bewust hoe belangrijk deze functie is voor uw behoeften, dus we proberen onderzoek te doen en zullen u op de hoogte houden zodra deze beschikbaar is.

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via livechat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io