Op dit moment hebben we in deze eerste versie 1.0 nog niet de mogelijkheid om de vertaling uit csv-bestand te importeren . Excuses voor dit ongemak.

We zijn ons er echter echt van bewust hoe belangrijk deze functie is voor uw behoeften, dus we proberen onderzoek te doen en zullen deze functie zeker in de nabije update brengen.

Blijf ons volgen, alsjeblieft.

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via livechat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io