In dit nieuwe tariefplan kunt u gerust downgraden naar het gratis plan als u dat wilt, zolang u nog geen 2000 woorden heeft bereikt en u slechts één taal heeft vertaald . Als dit niet het geval is, moet u wachten tot uw huidige factureringscyclus met uw betaalde abonnement afloopt , waarna u kunt downgraden naar een gratis abonnement om de app met beperkte functies in het gratis abonnement te blijven gebruiken.

Bijvoorbeeld :

Geval 1:
Je hebt een startersplan en je hebt al meer dan 20.000 woorden vertaald. Dat betekent dat de limiet van 2000 woorden in het gratis abonnement is overschreden, dus u moet wachten tot uw huidige factureringscyclus met het startersplan is afgelopen, waarna u kunt downgraden naar het gratis abonnement. En u zult natuurlijk precies worden opgemerkt wanneer u uw plan kunt downgraden via een in-app-bericht zoals deze pop-up.

Voor andere plannen werkt het ook volgens dezelfde regel: in de huidige factureringscyclus kunt u downgraden van het Essential-plan naar het Starter-plan als u de woordenlimiet in het Starter-plan nog niet hebt bereikt. Lees anders dit artikel voor meer informatie.

Geval 2:
U heeft nog geen 2000 vertaalde woorden bereikt, maar u heeft eerder 2 talen of zelfs meer in het Starter-plan vertaald. U kunt op dat moment ook niet downgraden naar het gratis plan, omdat het verband houdt met de beperking in het gratis plan. Dus je moet een aantal talen verwijderen, dan kun je downgraden naar het gratis abonnement.

Geval 3:
Vooral als u een nieuwe gebruiker bent en al eerder meer dan één doeltaal heeft gehad (afkomstig uit Shopify-talen of geïnstalleerd vanuit andere apps), moet u die talen eerst verwijderen als de onderstaande stappen. Dan zou je in dit geval een gratis abonnement kunnen kiezen.

Ga door naar Shopify-beheerder > Instellingen > Store-taal

Klik op de knop Publicatie ongedaan maken

Klik ten slotte op het Dustbin- pictogram om die doeltalen volledig te verwijderen.