In sommige gevallen, wanneer u overschakelt naar een andere valuta, ziet u dat de omgerekende prijs die in uw winkel wordt weergegeven, niet correct is met de huidige wisselkoers. De onderstaande winkel is een voorbeeld:

Wanneer u overschakelt van 279,20 Turkse lira naar euro, zou het 34.3491 moeten zijn in plaats van 3.434,91 zoals getoond in de winkel. De reden achter dit probleem zijn valuta's zoals EUR, BGN, BRL, CZK, DKK, TRY, EUR, HRK, HUF, ISK, NOK, PLN, RON, RUB, SEK, gebruik het symbool ',' als decimaal teken in plaats van ' . " net als andere valuta. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

Ga naar het Shopify-beheerdersdashboard> Instellingen> Algemeen> scrol omlaag naar het gedeelte Winkelvaluta> klik op "Opmaak wijzigen".
Vervang de variant {{ amount }} in de regel "HTML met valuta" en "HTML zonder valuta" door de nieuwe code: {{ amount_with_comma_separator }}
Hieronder ziet u een voorbeeld van de nieuwe vervanging:

Mocht het nog steeds niet lukken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via live chat of stuur ons een e-mail naar support@fireapps.io , we zijn altijd bereid om zo snel mogelijk te helpen.

Fijne dag!