EERSTE GEZICHT

Wanneer u de app voor het eerst installeert en opent, zijn er enkele korte handleidingen voor het instellen van de valuta bij het starten.

OPMERKING: In het geval dat de standaardvaluta van uw winkel momenteel niet wordt ondersteund in de app, wordt het onderstaande venster weergegeven. Raadpleeg dit artikel voor een oplossing en een lijst met ondersteunde valuta's.

HOE TE INSTELLEN

Klik op de knop "Instellen" om de valuta-indeling voor uw winkel in te stellen.
U zult een instructievenster zien geopend zoals het volgende dat u stap voor stap in details zal leiden.
De volgende stappen zijn slechts een VOORBEELD-stroom om de valuta-indeling in te stellen. De code kan variëren vanwege verschillende thema's, dus volg gewoon de gids in de app om de juiste code in te stellen

Ga naar Algemene instellingen in Shopify-beheerder.
Ga naar Winkelvaluta-instellingen > klik op Opmaak wijzigen.
Vervang de huidige code in HTML door het valutagedeelte met de volgende code <span class = "transcy-money"> $ {{ amount }} USD </span>

Vervang de huidige code in HTML zonder valuta- sectie door de volgende code <span class = "transcy-money"> $ {{ amount }} </span>

Sla uw instellingen op en klik op de knop Gereed .
Daarna wordt het verificatieproces gestart.

Als alles klaar is, zie je een bericht zoals hieronder.

HOE DE VALUTA'S TE BEHEREN

Als je klaar bent met instellen, wordt er een menu Valuta-instellingen weergegeven. Nu kunt u beheren ( Toevoegen / Bewerken / Verwijderen ), en aanpassen hoe uw valuta wordt weergegeven in uw Switcher .

NOTITIE:

De volgorde van de soorten valuta in een lijst met doelvaluta is dezelfde als uw valuta in de Switchers . Lijst van ondersteunde valuta's kunnen worden gevonden hier .
Het toont u de valutacode en het wisselkoers- equivalent met de basiseenheid als uw standaardvaluta in Shopify. We gebruiken de wisselkoers van het Eurosysteem van de website van de Europese Centrale Bank .

HOE VALUTA'S TE FORMATTEREN

In het gedeelte Valutanotatie kunt u ervoor kiezen om alleen het symbool weer te geven of om zowel het symbool als de valuta-eenheid weer te geven.

U kunt ook de optie "Gebruik decimaal formaat" inschakelen om te beslissen of u decimalen wilt verwijderen of naar boven wilt afronden.

Decimale getallen verwijderen: hiermee worden alle cijfers achter de komma verwijderd.

Voorbeeld:

Standaardvaluta in USD: $ 10

Omgerekende valuta in EUR: € 8,89

Uw klant ziet: € 8

Naar boven afronden : hiermee worden de decimalen afgerond op een bepaalde waarde.

Voorbeeld:

standaardvaluta in USD: $ 10

Omgerekende valuta in EUR: € 8,89

Uw klant ziet: € 9 Ik

hoop dat dit u helpt