Absoluut, je zou alle recensies in het recensiesvak gemakkelijk en snel kunnen vertalen naar een andere taal die je wilt via de vertaling van apps van derden .

Zelfs als uw beoordelingen in meerdere talen worden weergegeven in het beoordelingsvak, maar u wilt dat uw beoogde klanten alle beoordelingen gemakkelijk in hun eigen taal kunnen bekijken en lezen.

Absoluut, de Transcy-app kan u hierbij helpen, slechts enkele eenvoudige stappen voor de installatie en enkele tips hieronder:

Zorg ervoor dat u uw vertaling correct heeft ingesteld.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het instellen van de taalvertaling

En je hebt de knop Elementen van apps van derden vertalen ingeschakeld .

Houd er rekening mee dat elementen van derden beschikbaar zijn vanaf het startersplan .

Klik hier voor meer informatie over deze functie .

U kunt een geschikte winkel-taalafstemming kiezen die u wilt in Visitor's Language Detection .

Klik hier voor meer tips over de taaldetectie van bezoekers .

Als gevolg hiervan kan uw klant het beoordelingsvenster eenvoudig in zijn eigen taal bekijken, gewoon de taal op Switcher selecteren.