Dit artikel is ook beschikbaar in:
VERWIJDEREN

De gegevens inclusief alle instellingen, media aangepast / bewerkt / ingesteld via Transcy worden binnen 90 dagen opgeslagen zoals gebruikelijk voor de gebruiker na het verwijderen van de app.

Alle vertalingen worden ook samen met het Shopify-systeem opgeslagen en alleen u hebt de taalversie in Shopify verwijderd, waarna de vertaling van die taal dienovereenkomstig verloren / verwijderd zal zijn.

OPNIEUW INSTALLEREN

U moet het plan opnieuw kiezen.

Keur vervolgens de betaling goed om de app te gebruiken.

HOE U WORDT OPGELADEN NA OPNIEUW INSTALLEREN

Er zullen 2 gevallen zijn bij het kiezen van een abonnement en het opnieuw goedkeuren van kosten na het opnieuw installeren van de app. Volg dit artikel voor meer details.

Samen met bovenstaande kosten zullen uw gegevens worden gewijzigd volgens het gekozen plan, raadpleeg dit artikel voor meer informatie.

Als je meer hulp nodig hebt, laat het ons dan weten via onze livechat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io

Notitie
De inhoud van dit artikel is oorspronkelijk in het Engels geschreven en automatisch in het Nederlands vertaald. Raadpleeg de Engelse versie als er problemen zijn met het begrijpen.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !