Maak je geen zorgen!

Dit artikel zal u helpen bij het duidelijk maken en u enkele nuttige oplossingen bieden.

Soms, nadat je je oude thema hebt gewijzigd in een nieuw, zie je de Switcher daarna plotseling niet meer op je nieuwe thema verschijnen.

Er doen zich 2 gevallen voor, volg deze tips om Switcher opnieuw op een nieuw thema weer te geven:

Als je Floating Switcher gebruikt , ga dan terug naar de app, plak deze link in je browser om de Switcher op een nieuw thema bij te werken en klik vervolgens op Update nu : https://transcy.fireapps.io/update

Als je Switcher gebruikt die is ingesloten in de paginakop , ga dan naar Switcher > Weergave-instellingen > Positie op pagina > Selecteer je nieuwe thema dat je hebt gewijzigd> Opslaan .

Laad je pagina dan weer opnieuw, de Switcher komt direct terug.

Nadat u de winkel naar een nieuw thema hebt gewijzigd en gepubliceerd, moet u het Store-thema opnieuw vertalen naar de overeenkomstige talen die eerder in Taalinstellingen zijn ingesteld .

Ga naar Taalinstellingen > kies uw taal die u wilt vertalen op nieuw thema> Klik op Vertalen > teek op Winkelthema > Vertalen

OPMERKING : Houd er rekening mee dat alle vertaalde inhoud die voorheen tot productpagina's, verzamelpagina's en algemene elementen zoals blogs, enz. Behoort, nog steeds wordt opgeslagen, zodat u deze pagina's / elementen niet opnieuw op een nieuw thema hoeft te vertalen.

Als je problemen hebt met Switcher nadat je het thema hebt gewijzigd of de Switcher niet kunt insluiten in de paginakop, neem dan onmiddellijk contact op met ons ondersteuningsteam via livechat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io , dan zullen we Switcher op je nieuwe controleren en updaten. thema correct.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het instellen van Switcher en de huidige beschikbare thema's die worden ondersteund in de sectie Embedded in paginakop .

Ik hoop dat dit nuttig zou zijn.