Automatisch vertalen

In Transcy versie 1.0 zouden we graag de Auto Translate- functie uitbrengen , nog een speciale functie om u zo goed te helpen bij het automatisch bijwerken van de vertaling voor nieuwe inhoud of wijzigingen in bestaande productpagina's en verzamelpagina's.

Het zou alleen van toepassing zijn op productpagina's en verzamelpagina's .

Nadat u de vertaling van uw doeltalen met succes heeft ingesteld, kunt u uw favoriete producten toevoegen aan de Auto Translate-lijst om alle inhoud ervan altijd snel up-to-date te houden door middel van enkele eenvoudige stappen, zoals de volgende:

Ga door naar Vertaling> Automatisch vertalen> Productpagina of Collectiepagina
Klik op de knop " Productpagina 's toevoegen"
Selecteer uw favoriete producten in de zoekbalk en voeg deze toe aan de lijst Automatisch vertalen
Klik op Toepassen

U kunt meer / verwijderen / voorbeeld van uw productpagina's aan deze lijst toevoegen.

Instellingen

Doeltalen: er zijn talen die u eerder heeft ingesteld in uw taalinstelling, dus u kunt een of meer opties kiezen om uw vertaling constant up-to-date te houden.
Nieuwe pagina's : u kunt 'Nieuwe productpagina's automatisch vertalen' en 'Nieuwe verzamelpagina's automatisch vertalen' in- of uitschakelen om uw favoriete producten of verzamellijsten up-to-date te houden
Bestaande pagina's : u kunt meer productpagina's toevoegen om hun vertalingen altijd up-to-date te houden door de zoekbalk te gebruiken > klik vervolgens op "Pagina's toevoegen" .

We hopen dat dit je veel helpt.