Bij Taalinstellingen ziet u het gedeelte Standaardtaal winkel , dat is de taal die u instelt voor uw winkel op Shopify. Uw bezoekers zullen deze taal zien als hun voorkeurstaal niet beschikbaar is. Transcy zal deze taal als eerste taal gebruiken om naar andere doeltalen te vertalen.

In sommige gevallen wil je misschien de huidige standaardtaal van de winkel wijzigen in een andere taal, klik gewoon op de knop Wijzigen in Shopify Admin , het zal je doorverwijzen naar de Winkel-taalinstellingen op Shopify, klik op de knop Thema-taal wijzigen > Selecteren de taal waarnaar u wilt wijzigen en klik op de knop Opslaan .

Wanneer u kiest voor Target talen te vertalen in Taalinstellingen , ziet u een aantal niet-ondersteunde talen als volgt:

Dat zijn de talen die Transcy momenteel niet ondersteunt om te vertalen. We zijn bezig met onderzoek en voegen meer andere talen toe om ondersteuning te krijgen in de bijna-update. Dus help me alsjeblieft om op de hoogte te blijven.