In deze versie-update willen we u informeren dat we enkele belangrijke wijzigingen in het prijsplan zullen hebben, zoals de volgende:

Premium-abonnement is niet langer beschikbaar in het prijsplan.

Als u echter een oude Premium-gebruiker bent, bewaren we nog steeds al uw gegevens (inclusief de huidige beschikbare woorden), maar u wordt voorgesteld om het Essential-plan goed te keuren aan het einde van uw huidige factureringscyclus via een pop-up in de app en / of officieel e-mail om uw nieuwe Essential-abonnement in plaats van Premium-abonnement te starten.

Naast dat het gratis abonnement nog steeds beschikbaar is, bieden we in dit nieuwe tariefplan nu slechts 2 betaalde abonnementen aan, inclusief een startersplan en een essentieel plan met specifieke functies, beperkingen en prijswijzigingen hieronder.

GRATIS abonnement:
Deblokkeer alle pagina's om te vertalen
Kan tot 32 valuta's converteren
Deblokkeren Vertaling bewerken functie
In staat om de Switcher-stijl aan te passen

STARTER plan:
Deblokkeer de vertaling van elementen van derden
Kan tot 32 valuta's converteren

ESSENTIEEL plan:
Nieuwe prijs 39,9 $ / maand
Het aantal beschikbare woorden is beperkt tot 250.000 woorden voor nieuwe gebruikers.
Automatische bonus van 50.000 woorden per maand (deze aanbieding wordt toegepast na 30 dagen na het kiezen van het Essential-plan en wordt automatisch toegevoegd aan je Beschikbare woorden aan het einde van elke betalingscyclus)

Net als de oude Premium-gebruikers bewaren we nog steeds alle gegevens (inclusief de huidige beschikbare woorden) voor alle oude Essential-gebruikers. Bovendien worden er elke maand automatisch 50.000 woorden toegevoegd aan uw beschikbare woorden. Als uw 50.000 woorden de afgelopen maand nog over zijn, kunt u deze resterende woorden de volgende maand blijven gebruiken en krijgt u natuurlijk nog steeds continu nieuwe 50.000 woorden aangeboden.

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over alle functies en beperkingen per abonnement .