Transcy zou goed kunnen werken met moderne populaire browsers zoals Google Chrome, Apple Safari, Microsoft Edge.

Houd er rekening mee dat onze app mogelijk niet correct werkt op Internet Explorer 11, omdat volgens Microsoft op 17 augustus 2020 Microsoft een tijdlijn heeft gepubliceerd die aangeeft dat Microsoft Teams de ondersteuning van Internet Explorer 11 op 30 november 2020 zal stoppen, terwijl Microsoft 365-producten dat wel zullen doen. beëindig de ondersteuning voor Internet Explorer 11 op 17 augustus 2021.

Neem gerust contact met ons op via livechat of stuur een e-mail naar support@fireapps.io als u meer hulp nodig heeft.