Als u dit wilt wissen, wordt uw betalingscyclus geteld als 30 dagen . ( Vanaf de dag dat u de betalingsverwerking goedkeurt )

IN 30 DAGEN

Binnen 30 dagen na uw huidige factureringscyclus kunt u onze app meerdere keren verwijderen en opnieuw installeren zonder dubbele kosten of meerdere kosten voor uw facturering. ( Keur gewoon de afschrijving goed en u wordt niet tweemaal gefactureerd )

U heeft de limiet voor vertaalde woorden in uw huidige plan nog NIET bereikt

Nadat u de app opnieuw heeft geïnstalleerd, kunt u elk betaald abonnement opnieuw kiezen en de afschrijving goedkeuren . Als u bij uw huidige abonnement een HOGER / LAGER- abonnement kiest , worden uw kosten pro rata berekend op basis van het prijsverschil en het aantal resterende dagen in de betalingscyclus volgens het Shopify-beleid . Raadpleeg dit artikel voor meer informatie .

U heeft de limiet voor vertaalde woorden bereikt in uw huidige plan

U kunt uw huidige abonnement opnieuw OF een HOGER abonnement kiezen nadat u de app opnieuw hebt geïnstalleerd en uw kosten worden ook pro rata berekend op basis van het prijsverschil en het aantal resterende dagen in de factureringscyclus volgens het Shopify-beleid .

In dit geval zal u niet in staat zijn om een te kiezen ONDERSTE plan, omdat uw huidige vertaald woord limiet heeft bereikt, dus je moet wachten tot uw huidige factureringscyclus eindigt dan kon je een kiest ONDERSTE plan.

Op de dag dat uw huidige factureringscyclus afloopt, kunt u kosten voor een lager abonnement kiezen en goedkeuren en u wordt natuurlijk in rekening gebracht als een nieuwe factureringscyclus met het tariefplan dat u heeft gekozen.

NA 30 DAGEN

Na 30 dagen van uw huidige factureringscyclus heeft u onze app opnieuw geïnstalleerd en de afschrijving opnieuw goedgekeurd, deze wordt geteld als de nieuwe facturering en startte uw nieuwe factureringscyclus op de dag dat u op de knop Goedkeuren heeft geklikt

En ja, in deze situatie worden kosten in rekening gebracht voor een nieuwe factureringsfactuur.

OPMERKING:

help me dus om ervoor te zorgen dat u onze app binnen 30 dagen na uw betalingscyclus opnieuw installeert om deze dubbele betaling te voorkomen.

De eenmalige betalingskosten in het aangepaste plan worden niet in dit artikel opgenomen.

Omdat de eenmalige lading afzonderlijk in rekening wordt gebracht met de maandelijkse cycluslading van 30 dagen .

Kijk hier voor meer informatie over de eenmalige kosten .

Referenties:

Hoe worden de kosten in rekening gebracht als ik upgrade / downgrade van een lager naar een hoger plan?

Ik hoop dat dit nuttig voor je kan zijn.